Principiile de bază ale fumatului corespunzător

Unul dintre fenomenele problematice cu adevărat comune este fumatul. Apare pur și simplu surprinzător de des. Adulții, copiii, adolescenții fumează. Problema afectează segmente uriașe ale populației și duce la consecințe impresionante, care pot fi numite doar negative. Prin urmare, se acordă multă atenție problemei fumatului și motivării oamenilor, astfel încât, în cele din urmă, să înceteze să o mai facă, să nu mai strică viața. Dar numai asta, din păcate, nu afectează întotdeauna oamenii. Oamenii nu vor să renunțe la obiceiurile lor proaste și, prin urmare, rezultatul nu este tocmai pozitiv. Este păcat că mulți oameni încă nu vor să renunțe la o astfel de activitate pernicioasă, dar din moment ce nu renunță, atunci cel puțin atunci este necesar să-i minimizăm daunele.

Și pentru aceasta trebuie să încercați să înțelegeți cum să fumați corect. S-ar părea că există puțină știință aici - îți pui o țigară sau ceva similar, ca o țigară, în gură și fumezi. Dar nu, este necesar să înțelegem toate subtilitățile și nuanțele procesului. Acest lucru va adăuga atât estetică, cât și va reduce la minimum daunele cauzate unei persoane atunci când fumează. Deci, care este modul corect de a fuma țigări?

Instruire

Să începem cu pregătirea. De obicei, fumătorii încep prin apăsarea ambalajului, adică îl plesnesc puțin pe masă sau pe palmă. Ca urmare, tutunul în vrac se îngroașă puțin și, prin urmare, va fuma mai bine, mai fin și mai mult, ceea ce este întotdeauna bun.

Apoi, este important să înțelegem modul în care țigara trebuie ținută corect. Nu există reguli speciale aici, dar, de obicei, este fixat între degetele arătător și mijlociu și este orientat ușor în jos, precum și palma. Îți poți întoarce palma spre tine. Pentru o abordare mai europeană a fumatului, cel mai bine este să țineți țigara cu degetul mare și arătătorul. Dacă nu doriți ca oamenii să vă vadă fumând, țineți țigara cu aceleași degete, dar acoperiți-vă palma, astfel încât întreaga țigară să fie ascunsă în mână.

Aprins

aprinzând corect o țigară

Acum trebuie să aprinzi o țigară. Acest lucru se face de obicei cu un chibrit sau o brichetă, iar brichetele cu butan sunt deosebit de bune, deoarece nu au gustul lor propriu, ci vă permit doar să aprindeți o țigară și nimic mai mult. Mai mult, când ai adus focul până la vârful țigării, tragi aerul, acest lucru ar trebui făcut ca și cum ai bea un cocktail printr-un paie. Nu trebuie să inspiri fumul încă. Trebuie doar să luați câteva pufuri pentru a face fumul de tutun. De obicei nu există probleme, totul este aprins foarte uniform, dar, dacă e ceva, încercați să răsuciți țigara pentru a optimiza și mai mult acest proces.

Procesul de fumat

Acum trecem la procesul de fumat propriu-zis. Și acest proces poate avea diferite tipuri, dar aceste tipuri diferă într-un grad nu atât de critic, deci să luăm în considerare abordarea principală a procesului de fumare a unei țigări sau a țigării. Mai întâi, trageți fumul din țigară. Este mai bine să nu inhalați prea mult, dacă sunteți doar un începător, altfel pur și simplu veți tuși din fumatul țigării și plăcerea va fi redusă semnificativ. Mai bine să începi treptat. Trebuie să păstrați fumul țigării în gură pentru o vreme.

Se va răci ușor și gâtul nu va fi iritat. Și gustul său se va schimba ușor. Acum scoateți țigara din gură și inspirați fumul. Dacă vorbim despre diferitele tipuri de astfel de fumat, atunci se poate distinge și franceza. Este puțin mai complicat. După o pufă dintr-o țigară, expiri fumul din gură și apoi îl inspiri prin nas - după o anumită practică, probabil vei începe să ieși bine din el și, cine știe, poate că îți va plăcea mult mai mult această metodă decât versiunea tradițională de a-ți fuma țigara?

Concluzie

Desigur, există diferite abordări ale fumatului, există multe și au fost dezvoltate de-a lungul anilor. Totuși, rămâne una dintre cele mai bune metode de fumat - interzicerea fumatului. Deoarece nu este nimic bun în ruinarea corpului tău, nu este nimic bun pentru ca partea leului de substanțe negative să intre în el. Este suficient să ne amintim cât de dăunător este, în principiu, fumul de tutun. Conține aproximativ patru mii de substanțe negative diferite, inclusiv gudron greu care se instalează în plămâni și agenți cancerigeni care pot provoca cancer.

Deci merită fumat? Chiar dacă acest lucru este excepțional de corect? Cu greu. Este mai bine să înțelegeți cum să scăpați de această dependență, astfel încât să nu vă deranjeze, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la propria sănătate. Și puteți arăta estetica în alte activități mult mai inofensive care pot aduce satisfacție în același grad.