Recenzii despre NicoZero

 • Ileana
  Fum de la liceu. Am decis să renunț când am obținut un loc de muncă într-o corporație mare, unde fumatul nu este încurajat și totul are un stil de viață sănătos. La sfatul prietenilor, am cumpărat NicoZero și nu am regretat. Într-o săptămână am simțit ușurare.
  NicoZero
 • Ileana
  Toată viața mea am suferit de această dependență. În copilărie, ca fumătoare pasivă (tatăl meu a fumat), la vârsta adultă a început să fumeze. Am decis să schimb totul și să am grijă de mine. Nu s-a bazat pe voința ei. Am citit laudele și nu am scutit bani pentru nicozero. Nu știam că este atât de ușor să renunți la fumat.
  NicoZero
 • Dumitru
  Sarcina de a renunța la fumat a rămas verticală când eu și soția mea am decis să avem un copil. Soția mea este hiperresponsabilă: pregătirea pentru sarcină, curățarea corpului, vitamine - atât. Am cumpărat NicoZero, fără regrete, totul a decurs fără probleme. O lună mai târziu, a renunțat. A trecut un an, zborul este normal și nu mă gândesc la tutun.
  NicoZero
 • Dumitru
  Nu credeam că spray-urile sunt atât de eficiente. De mai multe ori am încercat să renunț la fumat pe cont propriu. Aproape am reușit, dar într-un moment dificil am fost frustrat. Am cumpărat nicozero și l-am folosit ca suport: am redus constant numărul de țigări până când am renunțat complet.
  NicoZero
 • Maria
  Am cumpărat NicoZero pentru soțul meu, tusea fumătorului său a înnebunit întreaga familie. La început am protestat, apoi am decis să încerc. Am fost plăcut surprinși că o lună mai târziu, el, care fumase de 23 de ani, nu se putea uita la țigări!
  NicoZero
Evaluarea utilizatorilor NicoZero
4
23