Instructiuni de folosire NicoZero

Instrucțiuni de utilizare NicoZero

cum să utilizați NicoZero pentru a renunța la fumat

Spray-ul trebuie utilizat de cel puțin trei ori pe zi după mese, precum și în cazurile în care este greu să faci față dorinței de a fuma o țigară. Cursul tratamentului este de 1 lună. De la primele recepții se simte un efect terapeutic: scade nevoia fizică de țigări. Pofta de fumat scade cu fiecare zi care trece. După finalizarea cursului, puteți uita de dependența de nicotină.

Cum se utilizează NicoZero dacă doriți să renunțați rapid la fumat? Aduceți sticla la gura deschisă. Folosind un dozator, injectați ingredientul activ în cavitatea bucală. Aveți grijă să nu obțineți emulsia pe buze sau în căile respiratorii. Încercați să nu înghițiți saliva în primele secunde - acest lucru va îmbunătăți rezultatul.

Este recomandat să urmați cu strictețe instrucțiunile de pe ambalaj și recomandările suplimentare ale producătorului. Evitați supradozajul cu medicamente în speranța că efectul vindecător va veni mai repede.

Lecturi

NicoZero Spray este indicat pentru utilizare în tratamentul dependenței de nicotină în diferite etape. Medicamentul previne pofta de fumat și reduce simptomele de sevraj. Este o alternativă sigură la fumat și poate fi utilizată pentru a sprijini reducerea dozei zilnice de nicotină.

Contraindicații

Sprayul NicoZero conține ingrediente naturale care nu provoacă efecte secundare și sunt bine tolerate de organism. Contraindicațiile sunt hipersensibilitatea la nicotină sau la alte componente ale medicamentului și la copii (cu vârsta de până la 18 ani). Utilizarea medicamentului în timpul sarcinii trebuie începută numai după consultarea unui medic în cazurile în care unei femei i se prescrie o terapie de substituție cu nicotină. NicoZero a trecut toate etapele studiilor clinice într-un laborator din România.