Experiență de utilizare NicoZero

Alan din Edinburgh

experiență cu spray-ul NicoZero de la Alan din Edinburgh

Am încercat multe medicamente într-un efort de a renunța la fumat rapid. Patch-uri, spray-uri de la alți producători au adus un efect temporar, dar în timp, dorința de a fuma o țigară a revenit. Spray NicoZero a fost sfătuit de un prieten, el însuși a renunțat la fumat cu el. Din experiență pot spune că medicamentul este eficient. O lună mai târziu am uitat de țigări. Au trecut trei ani, încă nu mă pot uita la ei și mirosul de tutun este dezgustător. A revizuit istoria mea de vindecare.

Istoricul medical și căutarea tratamentului

Am fumat de când aveam 13 ani, mi-a plăcut la început. Apoi, după ce m-am maturizat, am început să observ că fumez din ce în ce mai mult pe fondul stresului la locul de muncă și acasă. La 35 de ani au apărut simptome pe care nu aș vrea să le am la această vârstă: dificultăți de respirație, tuse dimineața. Nu puteam urca scările ca să nu mă sufoc. Din când în când aveam dureri de cap, eram foarte contondent la locul de muncă. Un prieten a sunat la sala de sport, iar eu aproape m-am înecat cu banda de alergat. Aceasta a fost ultima paie. El m-a sfătuit și la NicoZero - am decis să încerc, deși nu mi-am pus mari speranțe.

Schema de tratament

Nu au existat probleme cu modul de utilizare. Totul este elementar: l-am stropit de trei ori pe zi după ce am mâncat, așa cum este scris în instrucțiuni. În primele zile, el a ajuns instinctiv la țigări, deși dorința de a fuma a slăbit imediat. Cu spray-ul, NicoZero a înjumătățit imediat numărul de țigări. Nu am renunțat brusc, ca să nu mă rup mai târziu, am mers treptat la un stil de viață sănătos.

Rezultatele aplicației

Cursul NicoZero este calculat pentru o lună. Până la sfârșitul termenului, nu m-am simțit ca un fumător. Am fost plăcut surprins - medicamentul funcționează! În general, mă simt mai sănătos: dorm mai bine, am uitat de scurtarea respirației, arăt mai bine. Neîngrășarea, ceea ce este tipic. Nu am simțit un apetit crescut. Am citit adnotarea la medicamentul NicoZero - compoziția conține o substanță care controlează pofta de confiscare. O recomand tuturor celor cărora le pasă de sănătatea lor!

Experiența Kentucky a lui Jennifer

Experiența cu spray NicoZero a lui Jennifer din Kentucky

Am început să fumez la universitate, în companie cu prietenii mei. La început a fost distractiv, nici măcar nu mi-a plăcut gustul, dar a existat ceva romantic în procesul în sine. Apoi, ca toți ceilalți, tocmai a devenit un obicei prost care afectează grav sănătatea. A existat o tuse severă, dificultăți de respirație, respirație scurtă a apărut după câteva minute de lumină. Mi-am dat seama că trebuie să termin, dar de fiecare dată, eram frustrat, îndurând o săptămână fără țigări.

De unde știam despre spray

Un coleg de-al meu care a renunțat de curând să fumeze el însuși, la auzul problemei mele, mi-a sugerat să încerce sprayul NicoZero. Potrivit acestuia, el a scăpat cu ușurință de dependență în doar câteva săptămâni. Desigur, nu prea i-am crezut cuvintele, dar am decis să încerc remediu.

Experiență de utilizare

Am comandat un produs pe site, după câteva zile curierul mi-a livrat coletul acasă. Am folosit produsul conform instrucțiunilor, l-am presărat de trei ori pe zi și, uneori, în timpul unei dorințe puternice de a fuma, când la locul de muncă era stres. În trei săptămâni am observat că aproape că nu mai vreau să fumez și după încă o săptămână am reușit să renunț complet la țigări. Până acum, folosesc spray-ul o dată pe zi pentru a nu sufla, dar cred că în curând voi înceta să-l folosesc.

Pot recomanda tuturor celor care, ca și mine, încearcă fără succes să renunțe la fumat de mult timp. Puteți scăpa de dependență în doar o lună!